Najpredávanejšie produkty

Hygiena a zdravie 

Ostatné produkty ako dezinfekcie,  šampóny, spotrebné materiály, liečivá a veľa iného

  • Dezinfekcia
    Dezinfekcia

    Dezinfekcia - proces alebo činnosť, ktorej cieľom je likvidácia čo najväčšieho počtu choroboplodných alebo nežiadúcich mikroorganizmov. Používajú sa pri tom fyzikálne i chemické prostriedky. A v útulkoch veru dezinfekcie treba - predsa len tam chodia psíky z rôznych podmienok - viac či menej čisté. A aby sa náhodou niečím nenakazili aj iné, musia v útulkoch pravidelne všetko dezinfikovať. 

  • Liečivá a doplnky
    Liečivá a doplnky

    Podvyživené psíky, šteniatka čo sa môžu nesprávne vyvinúť. Aj takéto prípady sú v útulkoch. Aby sme im zabezpečili zdravý rast a správnu výživu, občas tomu treba dopomôcť doplnkami výživy alebo použiť liečiky - ak majú psíky zdravotné problémy. Samozrejme nie všetko vieme zabezpečiť - väčšinu liekov musí predpísať veterinár. Kúpou aj týchto výrobkov môžete útulku ušetriť nemalé peniaze, ktoré potom môžu využiť pri návšteve veterinára so zranenými psíkmi.

  • Spotrebný tovar
    Spotrebný tovar

    Však doma používate napr. rukavice pri upratovaní. V útulkoch sa zídu tiež. Tiež pri manipulácii so psíkmi z hrozných podmienok. Prvoradá je bezpečnosť ľudí z útulkov - len tak budú môcť stále pomáhať nechceným psíkom. Okrem rukavíc sa využijú aj rôzne utierky, obrúsky, injekčné striekačky. Spýtajte sa vo vašom útulku, čo najviac potrebujú. A radi im to za vás prinesieme. 

  • Šampóny
    Šampóny

    Psíky chodia do útulkov v rôznom stave. Často krát zanedbané a veľakrát ich treba okúpať. Aby sa zbavili špiny či rôznych kožných parazitov. Šampóny sú na to ideálny prostriedok - vyčistia a nechajú psíkovi krásnu srsť.

  • Iné
    Iné

    Nenašli ste produkty pre útulky v ostatných kategóriach? Tu možno budú. Napríklad také goliere pre psíky po operáciach alebo s rôznymi ranami, ktoré by si nemali oblizovať. 

na stránku
Zobrazených 46 - 60 z 82 produktov
Zobrazených 46 - 60 z 82 produktov

Úvodná stránka